Saturday, July 21, 2012

So Retro! Hva inspirerer deg?

retro

retro2retro3

retro4

 

På Pryd er vi en skikkelig kreativ gjeng og vi er nå igang med såkalte moodboards for månedene fremover. Moodboardene blir satt sammen av SuperFlinkeFantastiske Stine fra Twisted som er utdannet grafisk designer. På våre kreative møter slenger vi ut masse stikkord som vi spinner videre på og som Stine har ansvaret for å sette sammen til ett moodboard som resten av oss kan bruke for å bli inspirert. Ett av stikkordene for September er “Retro” – ett uttrykk som kan by på masse kule prosjekter for oss fremover!

Kundene vi har på Pryd er ikke kun ute etter å shoppe, noen er ute etter å få inspirasjon til egne prosjekter. Vi vil gjerne dele inspirasjonen vår med våre kunder og lesere – og kanskje er vi heldige og får vi litt tilbake også? Vi ønsker nemlig å by på en liten utfordring til alle bloggere og håndverkere der ute i den store verdensweben.

Hva forbinder dere med stikkordet Retro? Blogginnlegg, tips om kule nettsider og DIY – You name it! Vi vil gjerne få masse tilbakemeldinger og kommentarer fra dere om hva dere forbinder med uttrykket Retro – og kanskje noen tips om hva som inspirerer dere. Hvem vet, kanskje blir det trukket ut en liten gevinst til en av dere som legger igjen en liten kommentar hos oss ;)

 

No comments:

Post a Comment