Wednesday, October 3, 2012

Pryd Kommitent: Heidi Suul Næss

heidi

heidi2

heidi3heidi4

heidi5

 

Pryd DA har ulike nivåer av medlemskap i vårt kollektiv. Denne spalten er resevert våre kommitenter – medlemmene som leverer varer til vår bedrift, men ikke har anledning til å jobbe fysisk i butikken. Dette er vår måte å inkludere medlemmer i kollektivet som ikke nødvendigvis bor i Trondheim og omegn. Er du interessert i å bli kommisjonær hos oss? Send en forespørsel til prydbutikken@gmail.com med kontaktinfo for din kreative bedrift Smilefjes

Hilda leverer diktsamlingen “Beksvart himmel bak regndråper av sølv” til Pryd DA, i tillegg til ett knippe veggkunst.

 

Mitt navn er Heidi, jeg er 25 år og kommer fra Oslo. Helt siden jeg var liten har jeg hatt en forkjærlighet for tegning, og har alltid drømt om å kunne jobbe med det. Nå går jeg tredjeåret på visuell kommunikasjon ved Kunsthøgskolen i Bergen, med retning mot illustrasjon og grafisk design. På fritiden har jeg enkeltmannsforetaket mitt, hvor jeg illustrerer til magasiner, har utstillinger og lager ting jeg selger hos nettbutikken min og hos Pryd Bakklandet!

Det som inspirerer meg når jeg lager ting er først og fremst naturen. Jeg er veldig glad i våren når alt blomstrer, jeg tar bilder av blomstene og tegner de før jeg skanner de inn og setter de sammen med illustrasjonene mine. Jeg starter alltid tradisjonelt men ender opp i Photoshop med mange forskjellige lag. Det jeg liker best å tegne for tiden er fugler, men har også en forkjærlighet for moteillustrasjon. Andre ting som inspirerer er da mote, sterke farger og andre flinke illustratører!

Det jeg lager til nettbutikken min er som regel postkort, bilder, silketrykk og handlenett. Jeg er for tiden helt utsolgt for handlenett, men skal trykke nye i løpet av september. Planlegger også t-skjorter, holder på å designe motiver akkurat nå! Kan røpe at det blir et par fugler, og kanskje en rev.

Hvis du vil se mer av det jeg driver med, kan du besøke meg på disse sidene:

http://www.heidisuul.com/

https://www.facebook.com/pages/Heidi-Suul-N%C3%A6ss-illustration/179217278779729

http://heidisuul.blogspot.no/

No comments:

Post a Comment