Thursday, October 25, 2012

Ukas PryDesigner: Twisted – Møbeltwisterne!

 

DSC01483DSC01593

 

DSC01610DSC01674

 

DSC01710

 

DSC01819

 

DSC02423

 

DSC02675

 

DSC02682

 

SONY DSC

 

De Superkreative Twisted søstrene Stine og Signe er ukas PryDesignere!

Twisted søstrene beriker butikken vår med eksplosiv kreativitet, godt humør og fantastiske møbler!

Her forteller de litt om seg selv;

 

Vi er to søstre som driver Twisted på hobbybasis. Stine Jorun er grafisk designer og driver eget firma, og Signe Marie jobber i hjemmesykepleien i Trondheim kommune. Sammen har vi et sammensurium av ulike jobber og utdanning i basis; makeup-artist, servitør, barkeeper, radiograf, klesdesign og søm, statsvitenskap, kunst&håndtverkslærer, resepsjonist, stylist, restauranteier og skribent. Mye av dette har gitt kreative utspring, i ulike former :)

Begge har alltid likt å modisfisere, kreére, destruere, rekonstruere og skape, og med felles interesse i interiør ble Twisted etter hvert til.

Vi har alltid vært ivrige loppemarkedsgjengere, og tilbragt mange timer på gjenbruksbutikker. Twisted ble egentlig til på grunn av alt for mange idéer og innkjøpte prosjekt som var i ferd med å ta over hus og hjem, bokstavlig talt. Vi bestemte oss derfor for å skape noe som andre kanskje kunne ha glede og nytte av, i tråd med vår forkjærlighet for gjenbruk, redesign og nye bruksområder.

Våre ting er en miks mellom farger, stilarter, materialer og bruksområder, og det meste vi setter fingrene i har allerede levd et langt liv. Noe bærer litt mer preg av det enn andre og det syns vi er sjarmerende. Det er gjenbruk og redesign som gjelder, men fra tid til annen dukker det også opp nye selvdesignede objekter- ofte tradisjonelle saker og materiale brukt på nye måter!

Det som inspirerer oss er blandt annet musikk, naturen, gamle minner, moter og trender, besteforeldrene våre, reiser og ulike materialer. Problemet for oss er ikke å finne inspirasjon, men tid til og gjennomføre det :)

 

Kom innom Pryd – vi har åpent

Onsdag – Søndag

Nå som vinteren er her er det på tide å hamstre både lysestaker og lamper fra

Twisted!

No comments:

Post a Comment