Friday, May 10, 2013

Pryd Kommitent: Kamelones

Pryd DA har ulike nivåer av medlemskap i vårt kollektiv. Denne spalten er resevert våre kommitenter – medlemmene som leverer varer til vår bedrift, men ikke har anledning til å jobbe fysisk i butikken. Dette er vår måte å inkludere medlemmer i kollektivet som ikke nødvendigvis bor i Trondheim og omegn. Er du interessert i å bli kommitent hos oss? Send en forespørsel til prydbutikken@gmail.com med kontaktinfo for din kreative bedrift.

 

kamelones

kamelones1

kamelones2

kamelones3

kamelones4

 

Pryd DA er meget stolte over å representere Kamelones som en av våre kommitenter! Kamelones er en annerkjent og etablert Trondheimsdesigner, som i tillegg til å levere varer på Pryd driver sin egen forretning i Trondheim. Kamelones klesbutikk drives av innehaver Ann Beate Wærnes Hegle. Hun har drevet som kunstner, klesdesigner og syerske av kostymer for teater i mange år og har svennebrev i kostymesyerfaget.

Hvert av Kamelones plagg er unike, dvs at det syes kun ett av hvert plagg, men det kan taes opp bestilling på ting som f.eks tidligere har blitt utsolgt eller hvis det ønskes mer enn ett eksemplar av ett plagg.

Kamelones har særlig fokus på gjenbruk av en rekke ulike materialer. Hun har en mengde stoffer som kunder kan velge i hvis de ønsker ett spesielt plagg med en spesiell type materiale/stoff. Dette i tillegg til de eksisterende plaggene hun allerede har i sin kolleksjon.

 

Kamelones klesbutikk finner du her:

Mellomveien 24E, 7042 Trondheim

(Åpningstider Torsdag 11.00-17.00, Fredag 11.00-17.00, Lørdag 12.00-16.00)

Epost: annbeatew@gmail.com

Blogg: kamelones.blogspot.com

FB:  https://www.facebook.com/kamelonesdesign

No comments:

Post a Comment